Congres de waarde van het zelfhelend vermogen in de gezondheidszorg

Datum: 23-04-2020

De arts Hippocrates, grondlegger van de westerse geneeskunde, benoemde al het zelfhelend vermogen in zijn geschriften en was van mening dat de mens een natuurlijke neiging heeft naar gezondheid en vitaliteit en dat artsen dit moeten ondersteunen.
In de westerse geneeskunde staat de behandeling met medicijnen en het verrichten van chirurgische interventies centraal. Desondanks blijkt dat de ziektelast jaar in en uit toeneemt met de daarbij behorende oplopende kosten. Veel chronische ziekten hebben hun oorsprong in ongezonde leefstijlen en kunnen door het ondersteunen van het zelfherstellend vermogen in veel situaties verbeterd worden.
Tijdens het congres zullen vanuit verschillende invalshoeken de wetenschappelijke achtergronden van het zelfherstellend vermogen belicht worden door inhoudsdeskundigen.

De volgende sprekers hebben toegezegd:
Hare Koninklijke Hoogheid prinses Irene, Dr. Hans Kerkkamp, Prof. dr. Jan van der Greef, Prof. dr. Andrea Evers, Prof. dr. Sarah Durston, Prof. dr. Pierre Capel, Sabine Uitslag (dagvoorzitter) en Erica Nap (muzikale begeleiding).

Accreditatie wordt aangevraagd bij KNMG Cluster 1, de AVIG en de NVAA.

Boek nu tot 1 januari 2020 met vroegboekkorting voor € 245,- in plaats van € 295,-.Doelgroep: Artsen

Meer informatie: https://aim-edu.nl/component/ticketmaster/event/235-nascholing-integrative-medicine-congres-de-waarde-van-het-zelfhelend-vermogen-in-de-gezondheidszorg.html


Locatie: Landgoed de Horst, Driebergen0


Trefwoorden: arts, Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde (AVIG), Artsenfederatie KNMG, Driebergen, geneeskunde, gezondheiedszorg / healthcare, Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders (NVAA)


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: