Studiedag kwetsbare ouderen in het ziekenhuis

Datum: 01-04-2020

Een ziekenhuisopname is voor ouderen risicovol en veel ouderen functioneren na een ziekenhuisopname minder goed dan ervoor.
U wilt graag dat uw patiënt het ziekenhuis niet slechter verlaat dan hoe hij is binnengekomen. Dit begint bij de zorg in het ziekenhuis zelf. Het is van belang dat u kunt inspelen op de behoeften van uw oudere patiënten. Daarvoor dient uw kennis up to date te zijn en heeft u inzicht nodig in innovaties en ontwikkelingen.

Tijdens de studiedag KOZ krijgt u de laatste stand van zaken te horen en inzicht in goede initiatieven om kwetsbare ouderen in het ziekenhuis de best mogelijke zorg te leveren.

Andere redenen om deel te nemen:
– Accreditatiepunten
– Inspirerende sprekers
– Ervaringen uitwisselen en collega’s ontmoeten
– Voldoende ruimte voor vragen

Wilt u alles weten over de laatste stand van zaken over de zorg voor kwetsbare ouderen in het ziekenhuis? Meld u dan aan voor deze studiedag!
Accreditatie
ABC1
NVKG
NVSHA
V&VN
VSR
* Artsen mogen 25% van hun 5-jaarlijkse punten van geaccrediteerde nascholing buiten hun vakgebied halen

Uw investering
€499,-
€50,- vroegboekkorting bij aanmelding vóór 21 januari 2020
€50,- collegakorting of 5e collega gratisDoelgroep: Klinisch geriaters, internisten-ouderengeneeskunde en andere medisch specialisten, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en management in de ouderen- en ziekenhuiszorg.

Meer informatie: https://www.leidscongresbureau.nl/event/kwetsbare-ouderen-in-het-ziekenhuis-3/


Locatie: Aristo, Utrecht0


Trefwoorden: Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1), Beroepsvereniging Verzorgenden Verpleegkundigen (V&VN), huisarts, internist, Klinisch geriater, medisch specialist, Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen (NVSHA), Nederlandse Vereniging voor Klinische Geriatrie (NVKG), ouderen, ouderengeneeskunde, ouderenzorg, studiedag, verpleegkundige, Verpllegkundig Specialisten Register, ziekenhuis


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: